شناسهٔ خبر: 204056 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

افزایش ۱۹ درصدی تردد خودروها در محورهای مواصلاتی لرستان

تردد مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان لرستان گفت: براساس اطلاعات ثبت شده در دوربین‌های پلاک خوان، میزان تردد ثبت شده خودرو ها در طی ۶ ماهه سال جاری ۱۹ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از لرستان، عارف امرایی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان لرستان اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا ۲۲ شهریور ماه، ۸۱ میلیون و ۲۰۲ هزار و ۹۹۷ تردد بین استانی وسایل نقلیه ثبت شده که ۱۹ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته با ۶۸ میلیون و ۴۹ هزار و ۵۵۵ تردد داشته است.

 وی بیان کرد: بیش از ۲ میلیون ۳۳۴ هزار و ۴۸۳ تردد بین استانی وسایل نقلیه در شهریور ماه سال جاری به ثبت رسیده است.

 مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان لرستان اضافه کرد: محورهای دارای بیشترین تردد در شهریور ماه سال جاری، به ترتیب مربوطه به سه راهی چالانچولان - دورود، خرم آباد ـ پلدختر و سه راهی چالانچولان- خرم‌آباد هستند.